ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Τα ζητήματα της λειτουργίας της πόλης και ειδικότερα του κέντρου της Αθήνας αλλά και των δυνατοτήτων του δήμου να είναι χρήσιμος και αποτελεσματικός για τους δημότες εξετάστηκαν κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων, με το Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη.

Κατά τη συνάντηση, η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των ΟΠ Ιωάννα Κοντούλη, εξέφρασε τη θέση του κόμματος για την ανάγκη βελτίωσης των συνθηκών ζωής στο κέντρο της Αθήνας, ενώ από την πλευρά του ο κ. Καμίνης παρουσίασε τον τρόπο προσέγγισης του θέματος από πλευράς της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Καμίνης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον εκλογικό αγώνα των ΟΠ και ζήτησε να ενισχυθούν οι δεσμοί του κόμματος με την πλειοψηφούσα παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου, υπέρ της οποίας άλλωστε οι ΟΠ είχαν ταχθεί στις δημοτικές εκλογές του 2010.

Στην αντιπροσωπεία των ΟΠ, συμμετείχαν ο Τάσος Κρομμύδας, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κόμματος και ο Χρήστος Μάτης, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά από τη συνάντηση, η κυρία Κοντούλη δήλωσε:

 «Οι Οικολόγοι Πράσινοι πιστεύουμε ότι το κέντρο της Αθήνας πρέπει να είναι λειτουργικό τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες. Πρέπει να είναι ζωντανό. Δυστυχώς δεν είναι! Οι πολιτικές που ασκήθηκαν, πρώτα το άδειασαν, για να οδηγήσουν τους ανθρώπους στις «πολυτελείς» ακτές. Μετά το χρησιμοποίησαν ως αποθήκη ανθρώπων και τώρα παρακολουθούν αμήχανοι το «χάος της ανασφάλειας»

Πρέπει να αλλάξουμε ρότα, πρέπει να δώσουμε όραμα! Το κέντρο της Αθήνας πρέπει να ζήσει και εμείς θα είμαστε παρόντες σε αυτήν τη μάχη! Είμαστε παρόντες πάντοτε, όπου υπάρχει άνθρωπος που υποφέρει και περιβάλλον που πληγώνεται!»



δημοσιευθηκε στις by OP_webteam υπο BLOG, ΑΘΗΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ