Ι. Κοντούλη από τη Ρόδο: Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν τι λέμε και τι θα κάνουμε

Τα θέματα της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, της βιώσιμης οικονομίας και της κρίσης συζήτησε με πολίτες χθες στο Επιμελητήριο της Ρόδου η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη στο πλαίσιο των συντονισμένων εκδηλώσεων διαλόγου με την κοινωνία στα θέματα αυτά.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της, η Ι. Κοντούλη επισκέφτηκε το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παιδιών Ρόδου (Άγιος Ανδρέας) όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση του ιδρύματος αλλά και των υπόλοιπων ιδρυμάτων  του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Δωδεκανήσου και έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη Ρόδο είχε εθιμοτυπική συνάντηση με το Δήμαρχο Ρόδο Στάθη Κουσουρνά με τον οποίο συζήτησαν θέματα προτάσεις των Οικολόγων Πράσινων για παρεμβάσεις του δήμου σε οικολογικές κατευθύνσεις.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η Ι. Κοντούλη δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενη που βρέθηκα στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα, μια περιοχή όπου οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν μια ιδιαίτερα έντονη παρουσία με παρεμβάσεις αλλά κυρίως με συμμετοχή σε κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις.

Η παρουσία μου εδώ  σηματοδοτεί την προσπάθειά μας να καταθέσουμε τις προτάσεις μας και να συζητήσουμε με πολίτες για τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας που αντανακλούν βέβαια στην κοινωνία και που κάνουν πολύ δύσκολη τη ζωή για όλους τους πολίτες της χώρας, ιδιαίτερα των πιο αδύναμων, αλλά και που υπονομεύουν τα δημόσια, κοινωνικά αγαθά όπως αυτά της υγείας και της παιδείας.

Η προσπάθεια όλων μας πρέπει να εστιαστεί στη σωτηρία της Ελλάδας αλλά και στη σωτηρία της Ευρώπης. Η παρουσία των Οικολόγων Πράσινων στην ελληνική Βουλή όμως  θα έχει ως στόχο και την αλλαγή της Ελλάδας σε μια Πράσινη κατεύθυνση με αλλαγή των καταναλωτικών και παραγωγικών προτύπων, με αλλαγές στους θεσμούς για μια πιο ανοικτή και δημοκρατική κοινωνία.



δημοσιευθηκε στις by OP_webteam υπο BLOG, ΔΡΑΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ