ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ: Ποιοι νομίζουν ότι κατευθύνουν την χώρα από το παρασκήνιο;

Η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Κέρκυρα για τις συντονισμένες πανελλαδικές διαδικασίες διαλόγου με τους πολίτες, που οργανώνουν σήμερα οι Οικολόγοι Πράσινοι, δήλωσε:

Χθες, τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές, ανακοινώθηκε από την κρατικών συμφερόντων HELEXPO, η αναβολή της Διεθνούς Έκθεσης Εξοπλισμών DEFENSYS που θα γινόταν τον Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη, επειδή «μεγάλες επιχειρήσεις του εξωτερικού», ανησυχούν για «παρατεταμένη εκλογική περίοδο».

Πρέπει να μάθουμε ποιες είναι αυτές οι εταιρείες όπλων που προβλέπουν ότι την Κυριακή δεν θα έχουμε κυβέρνηση και τον Οκτώβριο θα έχουμε ξανά εκλογές.

Ποιοι νομίζουν ότι καθορίζουν από το παρασκήνιο την πορεία του τόπου, όπως το 1993, που ο τότε υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, είχε προαναγγείλει από το Μάιο  τις εκλογές που έγιναν τον Οκτώβριο, έξι μήνες πριν εκπνεύσει η θητεία της βουλής;

Στις 7 Μαΐου, κάποιοι δεν σεβάστηκαν την ετυμηγορία των πολιτών και τους είπαν ότι ψήφισαν λάθος. Εμάς μπορεί να μας βολεύει αυτό γιατί πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά θα μπούμε στη βουλή!

Όμως ποιος τολμά να λέει ότι οι πολίτες ψήφισαν λάθος;

Την Κυριακή πρέπει να έχουμε κυβέρνηση! Κι αυτό είναι ευθύνη και των κομμάτων και των πολιτών. Πρέπει τα σενάρια για μη νομιμοποιημένες, μη πολιτικές κυβερνήσεις να διαψευστούν. Τα προβλήματα πρέπει να έχουν λύσεις. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με το μέλλον της χώρας για μικροκομματικά συμφέροντα.

Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ έχουν και λόγο και ρόλο στην επόμενη ημέρα. Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν λόγο και ρόλο στην επόμενη βουλή.



δημοσιευθηκε στις by OP_webteam υπο BLOG, ΔΡΑΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ