03. ΔΙΑΚΟΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Βιογραφικό

Η Αναστασία Διακοσταυριανού  ζει στη Ρόδο και είναι μητέρα 2 κοριτσιών. Τελείωσε το 2ο Γενικό Λύκειο Ρόδου και στη συνέχεια φοίτησε στο  ξενοδοχειακό τμήμα της  Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου (Τ.Ε.Σ.Τ.Ε) απ’ όπου κέρδισε υποτροφία και φοίτησε στο City of Bath College στην Αγγλία αποκτώντας  BTEC National Diploma in Hotel Management. Έχει πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας,  Proficiency of Cambridge,  και αρκετά καλή γνώση της Γερμανικής Γλώσσας

Μετά το τέλος των σπουδών της εργάστηκε στην Τ.Ε.Σ.Τ.Ε Ρόδου ως καθηγήτρια τεχνικών μαθημάτων για 3 χρόνια και για 1 παράλληλο χρόνο ως καθηγήτρια Αγγλικών στο τμήμα μετεκπαίδευσης  της ίδιας σχολής. Στη συνέχεια εργάστηκε σε ξενοδοχείο της Ρόδου ως Food and Beverage Manager για 3 χρόνια. Απ’ το 2000 μέχρι σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας στον ιδιωτικό τομέα.

Το 2010 έλαβε μέρος στις Περιφερειακές εκλογές στο Νότιο Αιγαίο με τον Οικολογικό  Άνεμο  με επικεφαλής το Νίκο Χρυσόγελο. Είναι ιδρυτικό μέλος και ταμίας της Α.Μ.Κ.Ε. Εθελοντές για  το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό της Ρόδου που ιδρύθηκε το 2011 και ασχολείται με την ανακύκλωση χαρτιού και άλλων υλικών στη Ρόδο.

Επικοινωνία
EMAIL

Comments are closed.