07. ΔΟΥΖΙΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1962 στον Κορυδαλλό. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρονικών της Συβιτανιδείου. Εδώ και 9 χρόνια ενεργοποιούμαι επιχειρηματικά στο πεδίο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των δικτύων.

Είμαι μέλος των Οικολόγων Πράσινων από τον Μάρτιο 2009. Συμμετείχα στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές 2009, με την ιδιότητα του μέλους της συντονιστικής ομάδας της σχετικής καμπάνιας, ήμουν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων της Β Πειραιά, ενώ την περίοδο των δημοτικών εκλογών του 2010 στάθηκα συνιδρυτής του Ανοικτού Δικτύου Δημοτικών Κινήσεων «πράσινο – Για την Οικολογία» και συντάκτης της ιδρυτικής διακήρυξης και του εκλογικού προγράμματος «Η Χάρτα των Βιο-Δήμων, Για ένα νέο θεσμικό μοντέλο οικολογίας της τοπικής αυτοδιοίκησης, αυτόνομης, «οικονομικής», συμμετοχικής και αυτό-βιώσιμης».

Δραστηριοποιούμαι ενεργά, σε καθημερινή βάση, στο πεδίο του οικολογικού ακτιβισμού σε δημοτικό και διαδημοτικό επίπεδο. Από τον Σεπτέμβριο 2009 είμαι μέλος της γραμματείας της Πολιτικής Κίνησης Κορυδαλλού-Νίκαιας-Ρέντη, μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Κορυδαλλού και ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Δικτύου για την Αποανάπτυξη.

Επικοινωνία
EMAIL
Περιφέρεια
|

Comments are closed.