03. ΓΑΓΓΙΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Γρηγοριά Πυργιωτίσσης (σήμερα Δήμος Φαιστού) το 1963. Έζησε στη Γερμανία από το 1973 όπου δραστηριοποιήθηκε στο φιλειρηνικό και περιβαλλοντικό κίνημα στη Φρανκφούρτη τη δεκαετία του ΄80. Δραστήριο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας, του Κρητικού Συλλόγου και των Νέων Μεταναστών και εκπρόσωπος τους στο Δήμο Φρανκφούρτης όπου υποστήριξε τα δικαιώματα των Ελλήνων Μεταναστών.

Το 1989, επιστρέφοντας στην Ελλάδα δραστηριοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Επισιτισμού και Τουρισμού.
Σήμερα είναι μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων, δραστήριο μέλος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδρυτικό μέλος της Περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον – άνθρωπος» και ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου Ν. Αλικαρνασσού.
Κατοικεί στην Ν. Αλικαρνασσό, είναι παντρεμένος με την βιβλιοθηκονόμο, Κατερίνα Βουτυράκη, και έχουν δύο κόρες 4 και 12 χρονών. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και έχει κάνει σπουδές στα Τουριστικά Επαγγέλματα.

Επικοινωνία
EMAIL
Περιφέρεια
|

Comments are closed.