03. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Γρηγορίου γεννήθηκε το 1960 στο Ανήλιο Μαγνησίας. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο του Greenwich  και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στην Πολιτική Κοινωνιολογία, στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Από το 1992 ως το καλοκαίρι του 2011 εργάζεται ως διευθυντής στο ΔΟΥΚ, τον οργανισμό πρόνοιας του Δήμου Βόλου και στη συνέχεια ανέλαβε διευθυντής της νέας Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόλου, όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα.

Είναι ιδρυτικό μέλος της ΜΚΟ One Εarth με δεκαετή δράση και προγράμματα επείγουσας βοήθειας σε χώρες τις Αφρικής, καθώς επίσης ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Δικτύου Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας (ΤΕΜ) Το καλοκαίρι του 2011, μαζί με άλλους 2 βολιώτες ανέβηκε στην ψηλότερη κορυφή της Αφρικής στο όρος Κιλιμάντζαρο (5.985μ) για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σήμερα είναι ενεργό μέλος της οικο-κοινότητας Διμηνίου

Είναι μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Διαδημοτικού Δικτύου Υγιείς Πόλεις και έχει διατελέσει μέλος σε πλήθος οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της κοινωνίας των πολιτών..

Επικοινωνία
EMAIL
Περιφέρεια
|

Comments are closed.