03. ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ)

Βιογραφικό

O Παναγιώτης Καλημέρης (γεννηθείς το 1979 στην Φλώρινα) αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Διοίκηση Συστημάτων Παραγωγής από το Διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Τεχνοοικονομικά Συστήματα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πάντειου Πανεπιστημίου, με θέμα «Περιβαλλοντικά Βιώσιμη Οικονομική Ανάπτυξη και η συνεισφορά των φυσικών πόρων στην παραγωγή και την ανάπτυξη: Το ζήτημα της σπανιότητας των φυσικών πόρων και οι επιπτώσεις του στις δυνατότητες για μια Βιώσιμη Ανάπτυξη». Τα κύρια ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στα μεγάλα περιβαλλοντικά ζητήματα, την βιώσιμη ανάπτυξη, τα οικονομικά και την ηθική του περιβάλλοντος και την διαχείριση των ενεργειακών πόρων. Είναι μέλος της Ερευνητικής Ομάδας Οικονομικών του Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Συμμετείχε σε Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα που αφορούσαν την προώθηση βιώσιμων μορφών οικοτουρισμού και προστασίας της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς.  Είναι μέλος της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης και έχει συνεργαστεί με μεγάλες Περιβαλλοντικές Οργανώσεις

Επικοινωνία
EMAIL

Comments are closed.