04. ΚΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας το 1965. Οι γονείς του είχαν μεταναστεύσει το 1956 στην Αυστραλία για δουλειά, καθώς εκείνη την εποχή η Ελλάδα είχε προβλήματα, όπως έχει και σήμερα.

Από τα σχολικά του χρόνια είχε αναπτύξει οικολογική συνείδηση. Σε ηλικία 12 χρονών, έγραψε ένα άρθρο σχετικά με την μόλυνση σε μια μεγάλη εφημερίδα. Τα ΜΜΕ ενδιαφέρθηκαν για το θέμα και πέτυχε να κλείσει ένα εργοστάσιο. Αυτό του έδωσε το έναυσμα ν ακολουθήσει ένα «πράσινο» μονοπάτι.

Σε ηλικία 14 χρονών επέστρεψε  μαζί με την οικογένεια του πίσω στην Ελλάδα, στο νησί της Κω. Τελείωσε το Λύκειο το 1984. Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό για δύο χρόνια και στη συνέχεια έγινε εθελοντής στους Σαμαρείτες του  Ερυθρού  Σταυρού.  Από το 2000 ξεκίνησε να ασχολείται σοβαρά με την μουσική και κυκλοφόρησε δύο δίσκους με τη δισκογραφική εταιρεία «Legend».

Είναι μέλος στο μουσικό σχήμα LOST LUGGAGE και παίζει ηλεκτρική κιθάρα και τραγουδάει. Το 2008 γράφτηκε ως μέλος στο κόμμα «Οικολόγοι Πράσινοι». Ένα χρόνο αργότερα προσχώρησε και στο τοπικό κίνημα «Οικολογική Παρέμβαση». Στις Περιφερειακές Εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος με τον Οικολογικό Άνεμο Ν. Αιγαίου στην εκλογική περιφέρεια της Κω.

Επικοινωνία
EMAIL

Comments are closed.