01. ΚΕΛΛΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1939 στο Κάτω Διμηνιό Κορινθίας και είμαι συνταξιούχος του Ο.Τ.Ε., παντρεμένος, έχω μία κόρη τη Νατάσα καθηγήτρια γερμανικής και αγγλικής φιλολογίας.

Είμαι πρόεδρος του «ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ» Οικολογικού Συλλόγου Προστασίας του Κορινθιακού κόλπου και αντιπρόεδρος της «ΑΛΚΥΟΝΗΣ» της Ομοσπονδίας των Οικολογικών Οργανώσεων του Κορινθιακού. Εθελοντής αιμοδότης με 133 αιμοδοσίες συνολικά. Μέλος της διεθνούς οργάνωσης UNICEF. Έχω συμμετάσχει σε 25 ανθρωπιστικές αποστολές στη Μ. Ανατολή, στα Βαλκάνια και στην Αφρική με τους «ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» των οποίων επίσης είμαι ιδρυτικό και επίτιμο μέλος. Το 1995 μάλιστα είχα συλληφθεί από τον τουρκικό στρατό σε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο ιρακινό Κουρδιστάν, ανακρινόμενος επί πενθήμερο. Μαχόμενος εθελοντής επί 45 χρόνια στο κορινθιακό, πανελλήνιο και παγκόσμιο πεδίο, προβάλλοντας την Ελλάδα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων γιατί συνειδητοποίησα ότι πρέπει το περιβάλλον, η οικολογία και η κοινωνική αλληλεγγύη να αποτελέσουν την πρώτη προτεραιότητα της πολιτικής ατζέντας.

Επικοινωνία
EMAIL

Comments are closed.