13. Κεραμιτζής Οδυσσέας

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1965. Δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 1992 ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Σπούδασε στο ΤΕΙ Σερρών την περίοδο 1982-86 όπου και είχε την πρώτη επαφή με τον οικολογικό χώρο, συμμετέχοντας στις δράσεις της Οικολογικής Κίνησης Σερρών. Ως μέλος της Οικολογικής Κίνησης Θεσσαλονίκης από το 1989, ασχολήθηκε με την ανακύκλωση, το κυκλοφοριακό, τους δημόσιους χώρους και το περιαστικό δάσος.

Είναι ορειβάτης και υπήρξε έφορος ορειβασίας και μέλος του ΔΣ του ΕΟΣ Θεσσαλονίκης. Διατέλεσε πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 22ου Ορειβατικού Μαραθώνιου Ολύμπου και συμμετείχε σε όλες τις οργανωτικές επιτροπές τα τελευταία 6 χρόνια. Είναι μέλος της -βραβευμένης για την προστασία της Βιοποικιλότητας της Μεσογείου- εναλλακτικής κοινότητας «Πελίτι» και ερασιτέχνης βιοκαλλιεργητής. Μέλος του συλλόγου «Ολιστικής Αρχιτεκτονικής και Ολιστικής Δόμησης». Ιδρυτικό μέλος της «Επιτροπής Προστασίας του Περιαστικού Δάσους Σέιχ-Σου». Συμμετείχε στην διοργάνωση του 1ου URBANFESTIVΑL. Στις δημοτικές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Γ’ Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης, με το συνδυασμό “Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη – Γιάννης Μπουτάρης”

Είναι ενεργό μέλος των Οικολόγων-Πράσινων και ήταν, για μεγάλο διάστημα, εκλεγμένο μέλος και συντονιστής της γραμματείας της Πολιτικής Κίνησης Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνία
EMAIL