04. ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1981.Μεγάλωσα και ζωστον Πειραιά. Σπούδασα Γεωγραφία και Επιστήμη Περιβάλλοντος στη Γαλλία και στην Αγγλία. Σήμερα είμαι υποψήφιος διδάκτορας Κοινωνικής Γεωγραφίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Φοιτητής συμμετείχα σε νεανικές οικολογικές και αυτόνομες ομάδες και στο κίνημα κατά της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης.

Ήμουν μέλος των Άγγλων και Γάλλων Πράσινων. Στην Ελλάδα έγινα μέλος της Πράσινης Πολιτικής το 2001 και είμαι ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων Πράσινων το 2002. Έχω διατελέσει συντονιστής της τοπικής κίνησης Πειραιά και μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου. Το 2009-2010 ήμουν μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος και το 2011 συντονιστής της. Σήμερα είμαι συντονιστής της Περιφερειακής Γραμματείας Αττικής.

Συμμετέχω για τρίτη φορά στα ψηφοδέλτια των Οικολόγων Πράσινων στην Α Πειραιά. Παράλληλα δραστηριοποιούμαι και σε τοπικές πρωτοβουλίες και ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά στο δημοτικό δίκτυο το ‘Λιμάνι της Αγωνίας’ το 2006 και στην περιφερειακή κίνηση ‘Αττική Οικολογική Απάντηση’ το 2010.

Πιστεύω ότι το οικολογικό κίνημα έχει την πιο συγκροτημένη και συνολική πρόταση για την αλλαγή της κοινωνίας του 21ου αιώνα… Όμως προτιμάμε τα μικρά πρωινά της δράσης από τη μεγάλη βραδιά της επανάστασης.

Επικοινωνία
EMAIL
Περιφέρεια
|

Comments are closed.