07. ΜΑΚΡΟΓΚΙΚΑ-ΡΙΤΣΑΤΑΚΗ ΜΑΡΟΥΛΙΩ (ΜΑΡΩ)

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Από το Γυμνάσιο είχα ενδιαφερθεί για την πολιτική και την ενασχόληση με τα κοινά, για μια πιο Δημοκρατική και Δίκαιη κοινωνία.
Σπούδασα παιδαγωγός και εργάστηκα αμέσως στον ιδιωτικό τομέα. Ταυτόχρονα ανέπτυξα οικολογική συνείδηση και δράση, γιατί ραγδαία γύρω μου άρχισε να επιδεινώνεται η ζωή στην πόλη και έγινε επιτακτική η ανάγκη για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Εδώ και 20 χρόνια εργάζομαι σε δική μου επιχείρηση (Παιδικό Σταθμό ) και μέσα από την εκπαίδευση των μικρών παιδιών προσπαθώ να βοηθήσω στη διαμόρφωση θετικής στάσης των μελλοντικών ενηλίκων για το περιβάλλον, τη δικαιοσύνη και την ισοτιμία.
Ζω στο Διόνυσο, είμαι παντρεμένη με τον Μάνο Ριτσατάκη και έχω τρεις γιους. Δραστηριοποιούμαι στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου της γειτονιάς μου. Πιστεύω ότι στη σημερινή πολιτική συγκυρία, οι Οικολόγοι Πράσινοι με εναλλακτικές και πρωτοπόρες θέσεις για την οικονομία και την κοινωνία, κοντά στον άνθρωπο και το περιβάλλον μπορούν να είναι η λύση!!

Επικοινωνία
EMAIL

Comments are closed.