03. ΝΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1978 στον Πειραιά. Η σχέση της με το φυσικό περιβάλλον της Οίτης, λόγω της καταγωγής της από την Παύλιανη Φθιώτιδας, ήταν το κίνητρο για να σπουδάσει Δασοπονία. Η παραμονή της στην Ευρυτανία σφραγίστηκε από την ενασχόλησή της με ανεξάρτητη σπουδαστική παράταξη στο ΤΕΙ, με την Οικολογική Ομάδα Καρπενησίου και με το Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων.

Στους Οικολόγους Πράσινους εντάχθηκε ενεργά το 2007. Είναι υπεύθυνη για τη Θεματική Ομάδα τους για το Περιβάλλον, συντονίστρια της Ομάδας για τα Δάση και τις Προστατευόμενες Περιοχές, μέλος της Ομάδας για τα Μεταλλεία και μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου τους, εκλεγμένη σε αυτό για δεύτερη συνεχή χρονιά ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Επίσης, είναι μέλος της γραμματείας του Οικολογικού Ανέμου, της περιφερειακής παράταξης που υποστήριξαν οι Οικολόγοι Πράσινοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 και με την οποία εκλέχτηκε ο Νίκος Χρυσόγελος ως περιφερειακός σύμβουλος στο Νότιο Αιγαίο.

Σήμερα, είναι παντρεμένη και ζει στη Σύρο, από όπου εργάζεται στην ομάδα στήριξης του Ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Νίκου Χρυσόγελου.

Επικοινωνία
EMAIL

Comments are closed.