01. ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ

Βιογραφικό

Η Κική Τσακίρη γεννήθηκε το 1960 στην Αρχίπολη της Ρόδου. Είναι παντρεμένη και μητέρα  3 παιδιών ηλικίας 19, 16 και 13 ετών. Είναι  διπλωματούχος οικονομολόγος, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης στο  Τμήμα Οικονομικών και   Πολιτικών  Επιστημών.
Εργάσθηκε στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος  της  Επιτροπής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, από το Φεβρουάριο του 1986 έως το Δεκέμβρη του ίδιου έτους. Στη συνέχεια από τον  Ιανουάριο του 1987 έως τον Αύγουστο του 1987 εργάσθηκε στη Γραμματεία του ευρωβουλευτή Κ. Φιλίνη. Από τον Μάρτιο του 1988 εργάσθηκε στο  Δήμο Ρόδου, στο Γραφείο Ευρωπαϊκών  Προγραμμάτων, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων.

Από τον Απρίλιο του 1998 έως τον Οκτώβρη του 2007 δούλεψε στη  Μονάδα Οργάνωσης Διαχείρισης του Κοινοτικού  Πλαισίου Στήριξης (ΜΟΔ ΑΕ), στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου, ειδικότερα για τις εφαρμογές του Ευρωπαϊκού  Κοινωνικού Ταμείου.

ΣΗΜΕΡΑ είναι συνταξιούχος λόγω ολικής αναπηρίας. Επικοινωνεί  γράφοντας με τα μάτια. Η ίδια λέει:

«Έθεσα υποψηφιότητα με τους Οικολόγους Πράσινους  διεκδικώντας αξιοπρέπεια στη ζωή και στο θάνατο. Όταν επιδιώκεται η ευημερία των αριθμών ερήμην των αναγκών των πολιτών, ή πιο  λαϊκά μόλις έμαθα το γάιδαρο μου να μην τρώει, αυτός ψόφησε, και στον τάφο να ήμουν, θα επαναστατούσα».

Επικοινωνία
EMAIL

Comments are closed.