01. ΒΕΛΟΥΚΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1968. Είμαι απόφοιτος Μαιευτικής, των Τ.Ε.Ι. Αθηνών και εργάζομαι σαν μαία στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Είμαι μητέρα τριών παιδιών.

Ασχολούμαι με τις εικαστικές τέχνες και ειδικότερα με την ζωγραφική. Εχω οργανώσει τρείς προσωπικές εκθέσεις, δύο στην Υδρα και μία στον Δήμο του Αγ.Ιωάννη Ρέντη.

Στους Οικολόγους Πράσινους προσχώρησα τον Ιανουάριο 2009. Συμμετείχα στην εκλογική καμπάνια των ευρωεκλογών και βουλευτικών εκλογών 2009. Δραστηριοποιούμαι εδώ και αρκετά χρόνια στο πλαίσιο συλλόγων ενεργών πολιτών και του οικολογικού ακτιβισμού.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010 συμμετείχα στην σύσταση του Ανοικτού Δικτύου Δημοτικών Κινήσεων «πράσινο – Για την Οικολογία» και στην σύνταξη της ιδρυτικής διακήρυξης και του εκλογικού προγράμματος «Η Χάρτα των Βιο-Δήμων: Για ένα νέο θεσμικό μοντέλο οικολογίας της τοπικής αυτοδιοίκησης, αυτόνομης, «οικονομικής», συμμετοχικής και αυτό-βιώσιμης».

Εκλέχθηκα σύμβουλος του δημοτικού διαμερίσματος Νίκαιας του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, σε κοινή κάθοδο με το δημοτικό σχήμα «Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη» του Δήμαρχου Γιώργου Ιωακειμίδη. Είμαι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Δικτύου για την Αποανάπτυξη.

Επικοινωνία
EMAIL

Comments are closed.