Οι Οικολόγοι Πράσινοι εν κινήσει | Το δρομολόγιο του Πράσινου Λεωφορείου

Το Πράσινο Λεωφορείο συνεχίζει το ταξίδι του στην ελληνική περιφέρεια μεταφέροντας ενημερωτικό υλικό, υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων στις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου αλλά και μέλη του κόμματος, με σκοπό την άμεση επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων με κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για την πολιτική οικολογία και τις προοπτικές της στην Ελλάδα.

  • Αύριο, Σάββατο 9 Ιουνίου, το Πράσινο Λεωφορείο, με επιβάτες τους τοπικούς υποψήφιους βουλευτές θα επισκεφθεί την περιφερειακή ενότητα Πιερίας, θα ξεκινήσει στις 11:00 από τον πεζόδρομο της Κατερίνης και θα κάνει στάση στο Λιτόχωρο και στις παραλιακούς οικισμούς του νομού.
  • Την Κυριακή 10 Ιουνίου, το Πράσινο Λεωφορείο με επιβάτες τους υποψήφιους βουλευτές Χαλκιδικής και τον πρώην ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλη Τρεμόπουλο, θα επισκεφθεί τη βόρεια Χαλκιδική και θα κάνει στάση στις 12:00 στη Μεγάλη Παναγία και στις 16:00 στην Ιερισσό.
  • Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, το Πράσινο Λεωφορείο με επιβάτες τους υποψήφιους βουλευτές, Δήμητρα Γωγάκου, Έφη Δόδουρα, Δημήτρη Φουτάκη, Πάνο Λογγινίδη, Σοφία Σκουλίδου, Θοδωρή Μπύρο, Δέσποινα Παυλίδου και Στέλιο Αβέστα, θα επισκεφθεί τη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Θα κάνει στάση στις 11:30, μπροστά στο Δημαρχείο του Λαγκαδά, ενώ στις 14:00 θα σταθμεύσει στο Πανόραμα μπροστά στο εμπορικό κέντρο ‘Πανόραμα’.
  • Το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουνίου, το Πράσινο Λεωφορείο θα συνεχίσει το ταξίδι του μεταφέροντας τους υποψήφιους βουλευτές στην εκλογική περιφέρεια της Χαλκιδικής και τον πρώην ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλη Τρεμόπουλο, στα Νέα Μουδανιά και τους γύρω οικισμούς.

Στη διάρκεια των στάσεων του λεωφορείου έχουν προγραμματισθεί εκδηλώσεις με τοπικούς εκπροσώπους και μέλη των Οικολόγων Πράσινων.



δημοσιευθηκε στις by OP_webteam υπο BLOG, ΔΡΑΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ