Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕ ΣΕ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΡΑΦΗΝΑ

Περιοδεία στους δήμους Πεντέλης και Ραφήνας πραγματοποίησε χθες η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ Ιωάννα Κοντούλη και αντιπροσωπεία του κόμματος.

Στη συνάντηση στο δημαρχείο Πεντέλης με τον δήμαρχο κ. Στέργιου, συζητήθηκαν θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, και συγκεκριμένα το προγραμματιζόμενο εργοστάσιο Αεριοποίησης στα όρια του δήμου Πεντέλης, η διαχείριση πράσινων αποβλήτων και η δημιουργία πράσινων σημείων, η προστασία του Πεντελικού (εθελοντισμός, αναδασώσεις, πυρασφάλεια) καθώς και διάφορες δυσλειτουργίες που παρατηρούνται από την μη σωστή επικοινωνία δημοτικής αρχής και Δασαρχείου Πεντέλης.

Στη συνάντηση με τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Χριστόπουλο, συζητήθηκαν θέματα διαχείρισης στερεών και υγρών αποβλήτων (υποδομές εναλλακτικής διαχείρισης, Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων – Πλατύ Χωράφι), θέματα τοπικής ανάπτυξης (ανάδειξη Παλαιοντολογικού Πάρκου, Αλληλέγγυα – Κοινωνική οικονομία) και εκφράστηκε η συμπαράσταση των ΟΠ προς τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για την αγωνιστική διεκδίκηση λύσεων.

Στις συναντήσεις, την κ.Κοντούλη συνόδευαν οι Συντονιστές των πολιτικών κινήσεων Β.Α. Προαστίων Αθηνών, Κωνσταντίνα Κουντουριώτη και Γιώργος Αποστολίδης – ο Συντονιστής της Πολιτικής Κίνησης Ραφήνας – Πικερμίου Γ. Μερτύρης – και οι Α. Αργυρόπουλος και Χ. Μουρκάκος από την Θεματική Ομάδα Απορριμμάτων των Οικολόγων Πράσινων.



δημοσιευθηκε στις by OP_webteam υπο BLOG, ΔΡΑΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ