06. ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Βιογραφικό

Γεννήθηκε και ζει στον Πειραιά, στο Πασαλιμάνι, όπου διατηρεί φαρμακείο. Στα φοιτητικά του χρόνια, κινήθηκε στον χώρο της ριζοσπαστικής αυτονομίας.  Εξελέγη στο ΔΣ φοιτητών Φαρμακευτικού ,με τις Συσπειρώσεις. Υπήρξε μέλος της Εναλλακτικής Κίνησης Οικολόγων (ΕΚΟ). Επίσης υπήρξε μέλος των Οικολόγων Εναλλακτικών, όπου διετέλεσε μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και εκτέθηκε ως υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιά. Διετέλεσε μέλος του Συντονιστικού, του πειραϊκού δημοτικού σχήματος, «Λιμάνι της Αγωνίας».

Ήταν μέλος της Πράσινης Πολιτικής μέχρι την προσχώρηση της στους Οικολόγους Πράσινους. Εκπροσώπησε την Πράσινη Πολιτική, στο Βαλκανικό Δίκτυο Πρασίνων Κομμάτων, όπου στο ιδρυτικό τους συνέδριο καταδίκασαν ομόφωνα τους βομβαρδισμούς στην Γιουγκοσλαβία αλλά και το καθεστώς Μιλόσεβιτς. Εξελέγη εκπρόσωπος του Δικτύου στο σύνολο του.

Είναι ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων Πρασίνων, ανήκει στην πολιτική κίνηση του Πειραιά. Με την Αττική Οικολογική Απάντηση εκτέθηκε ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά το 2010.Είναι μέλος του Πανελλα-δικού Συμβουλίου και της Γραμματείας των Οικολόγων Πρασίνων.

Επικοινωνία
EMAIL
Περιφέρεια
|

Comments are closed.