02. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Γρηγοριάδης γεννήθηκε στη Ρόδο όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Χιχιμάνη και έχουν δύο αγόρια, το Νίκο και τον Παναγιώτη. Σπούδασε Αγγλική  Γλώσσα και Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και δουλεύει στη δημόσια εκπαίδευση από το 1991.

Έχει θητεύσει ως κοινοτικός και αργότερα δημοτικός σύμβουλος για 20 συναπτά έτη από το 1991  έως το 2011. Εκτός από τη δράση του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ενεργός μέλος σε εθελοντικές οργανώσεις, επιτροπές και πρωτοβουλίες πολιτών. Είναι αντιπρόεδρος στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Εθελοντές για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό της Ρόδου» που ασχολείται με την ανακύκλωση χαρτιού και άλλων υλικών στη Ρόδο, με πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά και με άλλες κοινωνικές και εθελοντικές δράσεις.

Από τον Ιανουάριο του 2009 μαζί με μια ομάδα ενεργών πολιτών έχει δημιουργήσει το ιστολόγιο Οικολογικά – Ροδιακά που εκδίδεται και ως εβδομαδιαίο δισέλιδο στην εφημερίδα Ροδιακή. Είναι μέλος των Οικολόγων Πράσινων από το 2010 και αυτή τη στιγμή είναι συντονιστής στην Πολιτική Κίνηση Δωδεκανήσου και γραμματέας στην Περιφερειακή Οργάνωση Ν. Αιγαίου των Οικολόγων Πράσινων.

Επικοινωνία
EMAIL

Comments are closed.