02. ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Βιογραφικό

o Δημοσιογραφος Γιώργος Καραμέρος γεννήθηκε το 1974 στα Κάτω Πατήσια. Σπούδασε Δημοσιογραφία στην Αθήνα και το Λονδίνο. Το 1998 αποκάλυψε το κύκλωμα εμπορίας βρεφών που υπήρχε επί χρόνια στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών δινοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες ενηλικες τότε να αναζητήσουν τις αληθινές τους ρίζες .
Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από τα πομακικά χωριά της θράκης μέχρι το σύμπλεγμα των νησιών Τόνγκα του Αρχιπελάγους της Πολυνησίας και τη Νέα Καλληδονία στον Ειρηνικό ωκεανό όπου κατέγραψε τις επιπτώσεις από τις πυρηνικές δοκιμές των Γάλλων. Έχει παρουσιάσει χιλιάδες τηλεοπτικές εκπομπές. Συμμετείχε επίσης στην δημοσιογραφική παραγωγή πολλών ντοκυμανταίρ. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2002.
Σήμερα είναι διευθυντής ειδήσεων του ειδησεογραφικού portal Blog.gr και παρουσιάζει κάθε απόγευμα πολτική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH 96. Συνεργάζεται επίσης με τον Πολτιστικό και περιβαλλοντικό οργανισμό του Δήμου Φυλής “Πάρνηθα”. Είναι ενεργό μέλος των Οικολόγων πράσινων από το 2009. Είναι πρόεδρος του περιβαλλοντικού συλλόγου Αγίου Θωμά Αμαρουσίου, μέλος του Ecocity και μέλος του Συλλόγου φίλων του δάσους Συγγρού στο Μαρούσι με σημαντική πολιτική και οικολογική δράση στην περιοχή . Είναι στη ζωή μαζί από το 2003 με την συντηρήτρια αρχαιοτήτων Τάνια Γκιώση. Μαζί της έχει δύο ζωηρά παιδιά.

Επικοινωνία
EMAIL
Περιφέρεια
|

Comments are closed.