04. ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Π. Πέλλα τον Ιούνιο του 1957. Προέρχομαι από γονείς που μοιράσθηκαν την ιστορία αυτού του τόπου, ως ντόπια η μητέρα, ως πρόσφυγας από την Πόλη ο πατέρας.  Είμαι πατέρας ενός παιδιού 6 ετών , Παλαιοπώλης στην εργασία, απόφοιτος Γυμνασίου, …..αυτό που λέμε αυτοδίδακτος, χωρίς πτυχίο η κάποιο δίπλωμα. Οι συνθήκες της εποχής και η ανάγκη δεν  μου επέτρεψαν να σπουδάσω .

Παρ’όλα αυτά  διάβασα-μελέτησα ως βιβλιοπώλης και ναυτικός από τα 16 και μετά… η εξερεύνηση της ιστορίας της Εξέλιξης, της Ανθρωπότητας  άλλα και της Τέχνης, με έφερε πολύ κοντά στην ανάγκη να κατανοήσω τα βαθύτερα πολιτικά αίτια του σύγχρονου κόσμου.

Τελικά με κέρδισε η Πολιτική Οικολογία και οι δράσεις γύρω από αυτήν καθώς δεν υπάρχει κανένας άλλος πολιτικός χώρος, ο οποίος να εκφράζει με ήπιο πολιτικό λόγο, την αειφορία και τον φυσικό τρόπο ζωής καθώς και τα ανατρεπτικά χρονικά της δεκαετίας του’70 και του ’80.

Είμαι μέλος των Οικολόγων Πράσινων από το καυτό καλοκαίρι του 2007.

Σαν πολίτες που έχουμε την ευαισθησία και την συναντίληψη ότι δεν ειναι αργά για να διατηρήσουμε  την Ζωή, να εργασθούμε για την βιοποικιλότητα και την αειφορία,

ας ενώσουμε την ψήφο μας εκλέγοντας τους Ο.Π. στην Βουλή, για ένα  μέλλον που δεν θέλουμε να γίνει περισσότερο βίαιο, μια Πολιτεία που να εξασφαλίζει τα Δικαιώματα και τα αυτονόητα στους πολίτες του.

Επικοινωνία
EMAIL

Comments are closed.