02. ΚΟΤΤΩΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1981 στο Χολαργό Αττικής και μεγάλωσα στις Αχαρνές. Είμαι απόφοιτος  ΤΕΙ Πειραιά του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και απόφοιτος Ιταλικής Γλώσσας και Κουλτούρας από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. Εργάζομαι στους Οικολόγους Πράσινους ως γραμματέας.
Δραστηριοποιούμαι με τους O.Π από το 2009 , είμαι τακτικό μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου καθώς και της Συντονιστικής Επιτροπής των Νεων Πρασίνων.  Το 2009 ήμουν υποψήφια στις εθνικές εκλογές με τους Οικολόγους Πράσινους.

Πιστεύω στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού ο οποίος δεν πρέπει να περιορίζεται στην παροχή ανιδιοτελούς κοινωνικού έργου, αλλά να συνίσταται  περισσότερο σε μια στάση ζωής με ιδιαίτερες αξίες, όπως  η αλληλεγγύη, η κοινωνική δικαιοσύνη και η κοινωνική συμμετοχή.
Πιστεύω πως μόνο μέσα από την κινηματική δράση μπορούμε να δημιουργήσουμε ρωγμές στο κατεστημένο και να ξαναπάρουμε απαντήσεις από την ίδια τη ζωή. Η ίδια έχω συμμετάσχει σε διάφορα κινήματα όπως το Κίνημα για την Ελεύθερη Κατασκήνωση, το Αντιαπαγορευτικό κίνημα και τη Συμμαχία Αλλάξτε Πολιτική για τα Ναρκωτικά, στο κίνημα των Αγανακτισμένων,  σε διάφορες αντιρατσιστικές και άλλες δράσεις. Είμαι δραστήριο μέλος του ΕΛΕ.ΣΥΝ.Α (Ελευθεριακός Σύνδεσμος Απεξάρτησης) και της θεατρικής του ομάδας.

Υπέρμαχος των ελευθεριακών αξιών πιστεύω στην κοινωνική και πολιτική οικολογία και σε μία κοινωνία βασισμένη στην αυτοοργάνωση, την αλληλεγγύη  την αμεσοδημοκρατία και την τοπικότητα.

Η αρχή μου είναι πως δημοκρατία δεν γίνεται χωρίς δικαιοσύνη.

Το όνειρό μου είναι να μην σταματήσουμε οι άνθρωποι να ονειρευόμαστε.

 

Επικοινωνία
EMAIL

Comments are closed.