04. ΚΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1971 στην Κολωνία Γερμανίας και μεγάλωσε στη Χερσόνησο. Σπούδασε Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός. Έχει εργαστεί στο εμπόριο, την οργάνωση επιχειρήσεων και τον τομέα των κτιριακών κατασκευών. Κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας Τεχνολόγος  Πολιτικός Μηχανικός από το 2007. Προωθεί μέσα από τη δουλειά του τα ουδέτερα ενεργειακά κτίρια, τη βιοκλιματική αρχιτεκτονική καθώς και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Είναι ενεργό μέλος των Οικολόγων Πράσινων από το 2007. Είναι δεύτερη φορά που βάζει υποψηφιότητα σε βουλευτικές εκλογές με τους Οικολόγους Πράσινους.

Είναι μέλος σε ομάδες προώθησης του ποδηλάτου, σε πολιτιστικές ομάδες για το χορό και την τέχνη και λαμβάνει μέρος με κάθε ευκαιρία σε δράσεις για την βελτίωση της ζωής στο Ηράκλειο. Είναι φανατικός φιλόζωος, οικολόγος και αντικαπνιστής.

Σαν άνθρωπος είναι υπομονετικός, ευγενικός, διπλωμάτης, πειθαρχημένος, με όρεξη για δουλειά. Πιστεύει ότι  Πολιτισμός και Ανάπτυξη πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά και αυτό γίνεται μόνο όταν προχωράμε προς το μέλλον παίρνοντας από τη σοφία και τις αξίες του χθές.

Επικοινωνία
EMAIL antuan_kouros@yahoo.gr
Περιφέρεια
|

Comments are closed.