33. ΛΑΛΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Βιογραφικό

Σπούδασε Κοινωνιολογία στην Ιταλία με ειδικότητα στην Κοινωνική Ανθρωπολογία. Η ενασχόλησή του με θέματα κοινωνικά, πολιτικά δικαιώματα, μετανάστευσης, κοινωνικού αποκλεισμού ξεκίνησε στα φοιτητικά του χρόνια στην Ιταλία. Εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης εκδίδοντας τη μελέτη το «Πελατειακό Σύστημα και οι ‘ιδιαίτερες’ σχέσεις Χριστιανοδημοκρατίας -Μαφίας και Βατικανού».

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδόσεων, το 1995 ιδρύει τις εκδόσεις «ΠΟΡΦΥΡΑ» με έδρα το Περιστέρι, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται  με τα πολιτικά, κοινωνικά και οικολογικά προβλήματα της ευρύτερης περιοχής. Το 2003 εκδίδει το περιοδικό «Υγεία & Ευεξία», το οποίο συνεχίζει να το διευθύνει ως εκδότης έως σήμερα.

Ευαισθητοποιημένος στα θέματα της οικολογίας, εναλλακτικής υγείας και βιολογικής διατροφής, πιστεύει πως η οικολογία δεν είναι μόδα αλλά τρόπος ζωής, για το λόγο αυτό οι αντιλήψεις του και η καθημερινότητά του βασίζονται συνειδητά σε πράσινες επιλογές. Συμμετείχε ως υποψήφιος των Οικολόγων Πράσινων στη Β’ Αθηνών στις εκλογές του 2008. Είναι παντρεμένος με μία κόρη.

Επικοινωνία
EMAIL
Περιφέρεια
|

Comments are closed.