08. ΡΟΜΠΑΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Βιογραφικό

Γεννημένος στην Αθήνα το 1953 πατέρας 2 παιδιών, σπούδασα Οικονομικά και δούλεψα σε ιδιωτικό τραπεζικό οργανισμό για 31 συνεχή χρόνια.

Εκλεγμένος από τον σύλλογο υπαλλήλων, συμμετείχα επί σειρά ετών στο ΓΣ της ΟΤΟΕ, ενώ από δεκαπενταετίας είμαι ενεργό μέλος στα Αυτοδιοικητικά, γενικός γραμματέας, αντιπρόεδρος και πρόεδρος σε συλλόγους της περιοχής μου (πολιτιστικούς, εξωραϊστικούς, επιστημονικούς συλλόγους, Ενώσεις, Ομοσπονδία και Συνομοσπονδία γονέων) αλλά και της ευρύτερης περιοχής και της επικράτειας.

Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Δικτύου για την Αποανάπτυξη, υπήρξα υποψήφιος των Οικολόγων Πράσινων σ όλες τις Εθνικές και Αυτοδιοικητικές εκλογές από το 2007 έως σήμερα,

Θεωρώ ότι το Οικολογικό κίνημα επί τέλους θα προχωρήσει και στην Ελληνική Βουλή, μετά την επιτυχία του στην Ευρωβουλή. Νομίζω πως κάθε σκεπτόμενος πολίτης πρέπει να προβληματιστεί από τις καθαρές και ειλικρινείς προτάσεις των Οικολόγων Πράσινων για μια τίμια και αληθινή έξοδο από το αδιέξοδο που μας έχει οδηγήσει ο δικομματισμός.

Επικοινωνία
EMAIL

Comments are closed.