27. ΒΩΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε Φυσικός-Ραδιοηλεκτρολόγος στο Παν/μιο Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ στο τομέα των δορυφορικών επικ/νιών. Εργάσθηκε στη Γαλλία επι 10ετία και συνέχισε στην Ελλάδα ως τηλεπικοινωνιακός μηχανικός στον ΟΤΕ και στον Ηellas-Sat,  παροχέα δορυφορικών υπηρεσιών στην Ευρώπη, Μ.Ανατολή και Αφρική.

Μέλος των Οικολόγων  Πράσινων και  της τοπικής κίνησης Νοτίων Προαστίων από το 2007,  προσπαθεί να συμβάλει στην επίλυση περιβαλλοντικών προβλημάτων της παραλιακής ζώνης και στην ανάπτυξη οικολογικής  οικονομίας και πολιτισμού στα νησιά του Σαρωνικού.  Μέλος της θεματικής ομάδας που ασχολείται με το περιβάλλον. Δραστηριοποιείται επίσης συστηματικά κατά της διαφθοράς που έχει αναδειχθεί σε κεντρικό πρόβλημα με οικονομικές, περιβαλλοντικές, κοινωνικές και πολιτικές διαστάσεις. Μέλος του συντονιστικού συμβουλίου του περιφερειακού συνδυασμού  ” Αττική Οικολογική Απάντηση” που υποστηρίχθηκε από το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων.

Το 2009 ήταν υποψήφιος των Οικολόγων Πράσινων στις εθνικές εκλογές στη Β Αθήνας  και το  2010 υποψήφιος  αντιπεριφερειάρχης της ενότητος νησιών του Σαρωνικού με τον συνδυασμό  “Αττική Οικολογική Απάντηση”.

Επικοινωνία
EMAIL
Περιφέρεια
|

Comments are closed.