Εγκαινιάστηκε το εκλογικό περίπτερο των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη

Σε μια εκδήλωση με πολύ καλή διάθεση και υψηλό ηθικό από τα θετικά μηνύματα του κόσμου που λαμβάνονται από πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας, εγκαινιάστηκε το εκλογικό περίπτερο των Οικολόγων Πράσινων Θεσσαλονίκης, στη συμβολή της Γούναρη με την Τσιμισκή.

Πέρα από υποψήφιους και υποψήφιες βουλευτές από τη Θεσσαλονίκη και τους άλλους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, το παρόν έδωσαν και οι υποψήφιοι Επικρατείας: ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, μηχανικός μεταλλείων-μεταλλουργός, γνωστός για τη συνεισφορά του στον αγώνα ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική,  ο Φώτης Μπίμπασης, γνωστός στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωπος των δικαιωμάτων των τυφλών και όλων των ατόμων με ειδικές ανάγκες και ο Κώστας Διάκος, εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής. Ο κ. Μπίμπασης μάλιστα παρουσίασε και μια έκδοση με το εκλογικό πρόγραμμα του κόμματος, σε εκτύπωση που μπορούν να διαβάσουν  άτομα με προβλήματα όρασης (με το σύστημα Μπραϊγ), η οποία  είναι διαθέσιμη στο εκλογικό περίπτερο.

Η Σοφία Κυπριανίδου παρουσίασε τους υποψήφιους εκφράζοντας την ευχή και την ελπίδα ότι στον ίδιο χώρο « θα γιορτάσουμε μαζί το βράδυ της 6ης Μαΐου την εκλογή των πρώτων βουλευτών των Οικολόγων Πράσινων στην ελληνική Βουλή, όπως γιορτάσαμε πριν τρία χρόνια και την εκλογή του πρώτου Έλληνα Πράσινου ευρωβουλευτή». Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «στο κλίμα που διαμορφώνεται από τις αποτυχημένες πολιτικές των δύο μεγάλων κομμάτων του δικομματισμού και τις πιο αποτυχημένες συνταγές του ΔΝΤ και της Τρόϊκας, οι Οικολόγοι Πράσινοι θέλουν να αποτελέσουν μια ακτίνα ελπίδας, μια δημιουργική και θετική αντιπρόταση, για ένα νέο ξεκίνημα και μια πράσινη και αξιόπιστη λύση για το μέλλον» και καλωσόρισε όλους τους φίλους και τα μέλη των Οικολόγων Πράσινων «σ’ αυτή την πράσινη παρέα που έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της στην ελληνική πολιτική σκηνή και που το μέλλον της θα είναι ακόμη πιο δυναμικό».

Η συζήτηση και τα πηγαδάκια συνεχίστηκαν μέχρι αργά, με βιολογικούς μεζέδες και κρασί, αλλά και ζωντανή μουσική από το νεανικό συγκρότημα «Φως στο σκοτάδι».

Το περίπτερο θα είναι ανοικτό όλη τη διάρκεια των επόμενων ημερών έως τις εκλογές, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.



δημοσιευθηκε στις by OP_webteam υπο BLOG, ΔΡΑΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ