02. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Βιογραφικό

Ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας Master Of Arts (MA) του  Πανεπιστήμιου Μονάχου (Ludwig Maximilians Universität) με ειδικές σπουδές στον τομέα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και κάτοχος υποτροφίας της  „Friedrich Ebert Stiftung“ για την αποπεράτωση της διδακτορικής εργασίας. Στα πλαίσια αυτά εργάστηκε με τον καθηγητή του  Prof. Dr. Peter  Bartl του τμήματος Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ως υφηγητής στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Augsburg υπό την διεύθυνση του Dr. Lech.

Η πολιτική του δράση ξεκινάει το 1978 και μέχρι το 1990 συμμετείχε ενεργά σε οικολογικά και κεντροαριστερά πολιτικά σχήματα και όργανα όπως και σε διοικητικά συμβούλια των συλλόγων των ελλήνων της διασποράς και ιδιαίτερα στο Μόναχο.

Το 1994 σταματά οποιαδήποτε πανεπιστημιακή εργασία και πολιτική δράση και ασχολείται, με έδρα το Μόναχο, επαγγελματικά με  τον τουρισμό και ιδιαίτερα με τον ατομικό, εναλλακτικό και μορφωτικό τουρισμό.

Από το 2007 διαμένει σχεδόν μόνιμα στο Βόλο όπου το 2009 – με καθαρό κίνητρο την επιθυμία και θέληση να προσφέρει τις γνώσεις και εμπειρίες του – εντάχθηκε στην Τοπική Πολιτική Κίνηση των Οικολόγων Πράσινων.

Επικοινωνία
EMAIL
Περιφέρεια
|

Comments are closed.