02. ΜΠΑΜΠΑΔΗΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Βιογραφικό

Ο Άγγελος Μπαμπαδήμας γεννήθηκε στις 16/7/1960 στον Κοσμά Αρκαδίας.

Εφοίτησε στις 3 τάξεις του Γυμνασίου στο Ζάννειο Πρότυπο Τεχνικό Πειραματικό στον Πειραιά και συνέχισε στο Ε΄ Εσπερινό Λύκειο της Αθήνας από όπου αποφοίτησε. Στα χρόνια της μεταπολίτευσης συμμετείχε ενεργά στο Σύλλογο Εργαζομένων Μαθητών Μέσης Εκπαίδευσης (ΣΕΜΜΕ).

Τα πανεπιστημιακά χρόνια εφοίτησε στην Αρχιτεκτονική Σχολή της Ρώμης και της Βενετίας από όπου επήρε το Δίπλωμά του.

Από το 1997 συμμετείχε στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ) εκπροσωπώντας την Ανεξάρτητη Κίνηση Αρχιτεκτόνων. Παράλληλα συμμετείχε σε μία σειρά κοινωνικών φορέων, όπως : Εναλλακτική Κινηματική Παρέμβαση Πολιτών Αττικής, Πρωτοβουλία ενάντια στην Ολυμπιάδα του 2004, Συντονιστική Επιτροπή κατά της Αναθεώρησης του άρθρου 24 του Συντάγματος.

Στις δημοτικές εκλογές του 2002 ήταν υποψήφιος κοινοτάρχης στην Κοινότητα Κοσμά Αρκαδίας, επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού <<Πάρνωνας>>. Στις δημοτικές εκλογές του 2006 εξελέγη κοινοτάρχης στην Κοινότητα Κοσμά Αρκαδίας.

Στις πρόσφατες εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν υποψήφιος με το Ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων στη Λακωνία και στις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων στην Αρκαδία.

Επικοινωνία
EMAIL

Comments are closed.