02. ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κορυδαλλό όπου ζω μέχρι σήμερα. Αν και παιδί της πόλης, η φύση με συνάρπαζε από μικρή ηλικία και είχε σαν συνέπεια να ενδιαφερθώ πρώιμα για την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος. Στα ενδιαφέροντα μου εντάσσονται η πράσινη ανάπτυξη, οι βιοκαλλιέργειες, κομποστοποίηση, βελτίωση κτιρίων, κατασκευή βιοκλιματικών οικιών, οι εναλλακτικές μορφές θεραπείας (ολιστική διατροφολογία, ομοιοπαθητική, βοτανολογία, ενεργειακές θεραπείες, αρωματοθεραπεία,  κ.λ.π.).

 

΄Εχω σπουδάσει οικονομικά, Ψυχολογία και Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.). Είμαι τραπεζικός υπάλληλος και έχω εργαστεί σε διάφορες επιτελικές Διευθύνσεις, όπως η Διεύθυνση Διαχείρισης Διαθεσίμων (Dealing Room), η Διεύθυνση Προϊόντων Ιδιωτών και Επαγγελματιών κ.λ.π. ΄Εχω ασχοληθεί ενεργά με τον τραπεζικό συνδικαλισμό, ενώ παλιότερα έχω εκλεχθεί και σε Επιτροπές Χώρου.

 

Στόχος μου είναι να φτιάξουμε όλοι μαζί μια Αθήνα πράσινη, πιο καθαρή, λιγότερο ενεργοβόρα και το κυριότερο πιο ανθρώπινη για τους κατοίκους της, βάζοντας όλοι από ένα λιθαράκι, έτσι ώστε  η οικολογία  να μπει στην συνείδηση όλων των πολιτών.

Επικοινωνία
EMAIL
Περιφέρεια
|

Comments are closed.