07. ΒΟΥΡΟΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Βιογραφικό

Είμαι o Κώστας Βουρονίκος, 37 ετών. Μεγάλωσα και ζω μόνιμα στην Άζωρο Ελασσόνας με τη σύζυγό μου Σταυρούλα Δήμου και τους δύο γιούς μας. Παράλληλα,  είμαι πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου της Αζώρου,  γραμματέας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου του πρώην  Δήμου Σαρανταπόρου και εθελοντής αιμοδότης.

Έχω αποφοιτήσει από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά με τη βιολογική κτηνοτροφία. Συνειδητοποιώντας εγκαίρως τις γρήγορα μεταβαλλόμενες (οικονομικά και κλιματικά) ανάγκες της εποχής μας, από πολύ νωρίς διαπίστωσα τα οφέλη της βιολογικής κτηνοτροφίας, τόσο για το περιβάλλον όσο και για την υγεία των παιδιών μου. Έχοντας ασχοληθεί τα τελευταία 10 χρόνια τόσο με την βιολογική κτηνοτροφία όσο και με τη διάθεση των βιολογικών προϊόντων μου, στόχος μου είναι η ευαισθητοποίηση της ελληνικής οικογένειας στον οικολογικό τρόπο διατροφής και ζωής, καθώς και η διασφάλιση της ποιότητας των βιολογικών προϊόντων σε τιμές προσιτές για όλους τους πολίτες.

Ως κτηνοτρόφος και κάτοικος της υπαίθρου, πιστεύω ότι θα αντιπροσωπεύσω επάξια τους συμπολίτες και συναδέρφους μου, εφόσον και εγώ βιώνω καθημερινά τα προβλήματα και τις δυσκολίες του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα. Κρίνω ότι στις επικείμενες εκλογές οι λύσεις για την οικονομία, την ανάπτυξη και το περιβάλλον μπορούν να προέλθουν μόνο από ανθρώπους που έχουν αποδείξει με τη στάση ζωής του την πίστη τους στην αειφόρο ανάπτυξη, αφήνοντας στα παιδιά τους όχι χρέη αλλά ένα βιώσιμο και καθαρό περιβάλλον, όπως αυτό που κληρονομήσαμε κάποτε από τους προγόνους μας.

Επικοινωνία
EMAIL
Περιφέρεια
|

Comments are closed.